Wednesday 28 August 2019

Blogger Challenge 14: do i love my job?

Aku rasa kebingungan nak jawab soalan ni sebab aku takda job dan aku still student. Hahahah. Tapi as for now aku anggap jadi contributing writer zalora adalah satu pekerjaan. Lebih kurang macam part time job lah sebab bila aku  taip article aku akan dibayar.

 Adakah aku suka jadi contributing writer zalora?
Of course lah aku suka! Tapi nak cerna dan perah idea nak buat satu article tu perghhh perit bak hang. Kena bukak 10 tab dekat google untuk buat research pasal topik article yang kita pilih. Nangis 😭

Besides, bila aku jadi contributing writer ni aku boleh improve kan bahasa english aku yang cikai ni, dan for me, writing is my passion. Aku dapat rezeki jadi contributing writer zalora pun sebab blog aku ni. Rajin sangat membebel dekat blog, tak sangkalah boleh jadi satu punca rezeki.

Overall, i love je jadi contributing writer😙

Throwback gambar masa photoshoot contributing writer zalora.

Boleh juga baca entri lepas tentang blogger challenge:


Kalau nak main gak blogger challenge boleh tekan SINI for the list! :D

8 comments:

  1. ray teringin nak tau pasal contributing writer zalora ni. i mean mcm mana to be one of you. and kene buat ape je. well basically just nak tau sbb i've been curious about it for a long time. would you mind sharing?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pernah buat entri :D boleh tengok sidebar bawah blog and search "Zalora" situ saya ada cerita

      Delete
  2. Wah tahniah. Tu pun dah cukup bagus.

    ReplyDelete
  3. Wahh! bestnya dapat peluang jadi writer for zalora. Keep it up!!

    ReplyDelete
  4. wahhh bgs nya! teruskan gali pengalaman!

    ReplyDelete
  5. Semoga terus aktif menulis. Hahahah akak pun rasa terkehel bahu setiap kali nak kena buat artikel baru...jenuh nak membaca :D

    ReplyDelete

DO LIKE