Wednesday, 21 August 2019

Blogger Challenge 10: if i could have any job in the world,what would it be?

Dulu aku pernah cerita dekat entri tahun bila entah, yang aku nak jadi Pilot. Masa aku buat entri berkenaan, aku belum tingkatan 3 (if not mistaken). Tapi apakan daya, cita cita and job berkenaan hanyalah angan angan T^T Hahaha. 

Aku nak jadi pilot.

My always to-go job that I have always wanted. Tapi tulah tu, aku adalah batch bertama yang ambik PT3, dan result sains aku teruk. Terus aku cam "takboleh ni jadi pilot" =')

I always find that, perempuan kalau jadi pilot sangatlah cool dan nampak gila duh dia punya "the power of woman".



3 comments:

  1. Ju pun rasa keja sbg pilot tu ssuatu yg best lagi2 kalo women pegang position tu.. fuh.. dia punya vibes smpai vibrate lutut hehe.. Btw, best la blogger challenge ni, ju pun nak try la buat dekat entry nti hehe.

    Have a nice day awk, sis singgah blogwalking =)

    ReplyDelete
  2. tulah batch pertama pt3 and bila result sains dah teruk terus terkubur angan-angan sarah nak jadi saintis tuih hhahaha

    ReplyDelete
  3. wah pilot, cool! sya skrg form 4 and betul2 ada kawan memang dream job dia nak jadi pilot :D
    and now shes in the right path, science stream..sya tak sabar nak tengok dia berjaya!! amin.
    sya pulak dulu like normally...nak jadi doctor hahah but now,jadi angan-angan je hehe..

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/07/do-you-listen-to-kdrama-ost.html

    ReplyDelete