Thursday, 1 August 2019

Blogger Challenge 3: picture of my handwriting


Buruk bukan sebarang buruk, buruk ini masih boleh dibaca =P


Boleh juga baca entri lepas tentang blogger challenge:

Kalau nak main gak blogger challenge boleh tekan SINI for the list! :D

10 comments:

  1. haha betull tulisan ni tak buruk pun! sya punya tulisan buruk sampai kadang sendiri macam pon tak faham! apatah lagi kalau member nak pinjam buku nota nak salin hahaha

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/07/do-you-listen-to-kdrama-ost.html?showComment=1564645314245#c9050238466947892663

    ReplyDelete
  2. lama betul tak join blogger challenge ni

    ReplyDelete
  3. Cantiknya tulisan!! Kalau Aida mesti dah tak boleh baca hahahahaha

    ReplyDelete
  4. lawa la tulisan gitu apa buruknya hahaha

    ReplyDelete
  5. cantiklah­čĹŹ­čĹŹbanding ngan sy mcm cacing kerawit­čść

    ReplyDelete
  6. Jom tgk sis punya pulak! Lagi takleh baca xD

    https://koxtau.blogspot.com/2019/08/blogger-challenge-3-handwriting.html

    ReplyDelete