Friday, 9 August 2019

Blogger Challenge 8: something for my kids to know

I just want my future kids to know that,

1. Your mom is so garang. I get mad easily and im so soo sorry if I keep yelling. But no worries ok kids sebab im pretty sure your dad is so baik! ahahaha

2. I will make sure I give you guys what you wanted tapi haruslah usaha dalam belajar ye kerana "we stan intelligent people" 

3. It's okay to failed, it's okay to not get an A in your exam. I will make sure i hug you.

4. Your mom love you guys so much.

Kerana gif ini kelihatan cute gilehhh so aku letak 

Boleh juga baca entri lepas tentang blogger challenge:


Kalau nak main gak blogger challenge boleh tekan SINI for the list! :D


eSemakan merupakan satu website mengajar tentang aplikasi dan review online melalui tutorial yang diberikan oleh mereka. Anda boleh mendapat panduan yang lengkap dengan klik sini

11 comments:

  1. Bila dah jadi mak-mak ni. Apa yang kita buat mesti hanya untuk anak.

    ReplyDelete
  2. Belum jadi make.. Tapi kalau PC yakin Kalau seorang ibu atau make itu garang atau tegas sudah pasti bersebab demi kebaikkan.

    ReplyDelete
  3. Nurul singgah sini ^^

    https://www.nurulsyahirah.com/2019/08/company-trip-kota-kinabalu-dan-kundasang-sabah.html

    ReplyDelete
  4. rajinnye buat challenge mcm ni. hahah i've got no time for this sobs. this sounds fun

    ReplyDelete
  5. Aww... part yang ke-3 tu Tqa setuju sangat. Banyak dah dengar cerita yang parents tak gembira walau anak dapat banyak A tapi ada B or C. We need to celebrate their effort. Even with the smallest thing.

    I'll strive to be a good mother too good luck to us hahaha

    ReplyDelete
  6. harapnya dpt lah impian nya tercapai dlm masa terdekat....
    tp mana tau lps dh dpt anak nnti , sebenarnya emaknya tak garang tp cool je

    ReplyDelete
  7. mungkin garang sekarang tapi bila dh ada anak mesti kita berubah mengikut perubahan usia si anak...hehe motherhood journey yg cukup indah

    ReplyDelete
  8. hihi belom ada anak gi.. tapi menarik gak seolah2 tulis untuk bakal anak2.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. mak-mak memang selalunya kena jd garang. itu pun kadang2 anak2 taknak dgr ckp hehe

    ReplyDelete