Thursday, 12 January 2017

Buat Ape Je Habis SPM?

Assalamualaikum,
Lepas SPM ni,hidup aku makin bertambah hambar.I have tried banyak kerja kosong tapi dibalas tuba.Ceit.Aku tak dapat pun kerja mana =( Banyak kot aku try!Aku pun macam dah serupa orang putus asa dan ended up dengan takda rezeki dan i should appreciate my own holiday!

After SPM be like..


So so so exciting nak meninggal lepas SPM.Kemalasan aku berganda ganda dari sebelum SPM.Kakak aku balik asek bebel cakap "kalau aku balik cuti lagi sekali,ada lagi benda ni siap hang!"takut punya pasal,

Pastu aku pun kemasla..

Pastu dah siap semua,aku pun himpunkan balik paper SPM aku 
Tadaaa!So,sesiapa yang nak paper SPM last year punya (2016) PM sis okay.Harga boleh runding =) Takdalah,aku bagi percuma je.Cepat cepat!Grab sekarang.

Salam sayang,syadiya.

1 comment:

  1. We're from the same batch! :D Obviously!!! Before spm kemain rancang nak buat apa, last last mereput je hahahaha. Yang part buku and kertas tu absolutely true! :) Follow Here.
    New Update: How My Senior Year?

    ReplyDelete