Wednesday, 14 December 2016

END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

Jemput join giveaway from Izzati Athirah.Untuk lebih lanjut klik je gambar kat atas ni=)

Saya letak gambar ini :
Throwback;I went to Kem Gemilang by my sekolah before SPM.Kem yang banyak diberi nasihat,motivasi dan tak lupa juga,all of us studying at there(Hotel SSL Traders,Taiping).Salah satu motivasi,pasal belon.Tukar dengan kawan.But i refuse! Hahaha.Sebab aku taksuka budak tu.Jahat gila omg.Aku mintak balik belon aku.Cikgu suruh jaga belon ni.Aku jaga sampailah balik kem.Bayangkan dahla usung beg balik kampung.Dengan belonnya.Susah ya amot.And aku berjaya bawa balik belon ni sampai masuk hostel(budak hostel).Aku conteng conteng.Then one day,aku seronok conteng,belon ni pecah.Aku conteng apa?Aku conteng benda yang berbaur nasihat dekat aku.Contohnya : Kalau tak tahan lelahnya belajar,maka tanggunglah peritnya kebodohan(Imam Shafie).


6 comments:

  1. Thanks sebab sudi join my first GA :) Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. Singgah dr segmen yang sama.. Goodluck.. ^^

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

    ReplyDelete
  4. GOODLUCK... :D

    jemput join GA ni sekali http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  5. check link peserta di sini
    http://bilabosanmenjelma.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-end-new-year-giveaway.html

    ReplyDelete