Thursday, 13 July 2017

Latest Entry.

Assalamualaikum,
Dont have anything important to share pon,resepi atau tips macam zaman kegemilangan SPM atau selepas SPM pun dah tamat la weh(wipe tears sejuta kali sebab rasa sedih nak matey).I keep asking myself:

"kenapa doc fatin liyana dah lama tak apdet blog ek"
"kenapa hamis jalika dah tak main blog ek"
 Pastu kena batang hidung sendiri baru aku rasa macam..
I FEEL YOU GUYS! I FEEL YOU!

Sebenarnya aku masuk u tanpa membawa laptop.Takda gadget pun nak taip taip.Kalo assignment pulak aku pinjam laptop kawan kejap dengan perasaan malu dan segan.HaHa.Pastu aku pun macam penyegan la nak update blog pakei lappy orang.Macam tak feel langsong ok pakai lappy orang!

Sepertimana manusia biasa menjadi manusia,maka aku pun manusia biasa.Life is smooth sahaja.Cumanya aku gembira bagai mahu menari raver bilamana no more baju sekolah to wear(padahal sedih),bilamana ke kelas boleh pakai baju ikutsukahati.com dan bilamana tiada lagi loceng berbunyi menandakan prep bermula (kecuali pakcik techinician yang membunyikan wisel menyuruh siswi memakai tudung sebab dia nak fix kabel .Lol )

Lupa nak bagitahu,aku sambung study dekat Uitm Tapah.Sapa yang baca pastu dia sama U dengan aku boleh lah komen.Aku sambung diploma akaun sebab ada cousin aku kat situ.(EEE padahal aku sambung situ sebab memang dah target nak sambung dip akaun=))Paling tak boleh nak tahan sedih bila tak ada post entri hari raya pun kat blog aku.Waddefishh!

Btw,alang alang masih dalam bulan syawal, I would like to wish SHRMZDB.Tak boleh panjang panjang.Keyboard pendek tak sampai.Muahaha.

Ni aku update pun sebab balik ada appoinment braces dan rasanya semangat kebeloggan telah kembali bermaustatin di hati kembali.Acah ja nanti senyap gak T^T.ESOK NAK UPDATE LAGI LAH.
Nah aku lanja gambar raya 3 tahun lepas;2014.Kecikkan sikit sebab muka hodoh dan gambar raya tahunni semua dalam phone tak sempat transfer.Pity me.

Salam sayang,syadiya xx. 

3 comments:

  1. Dah boleh lah amik laptop ni..

    ReplyDelete
  2. I've many friends study there, at Uitm Tapah. Anyways, Wish you the best for your studies.

    ReplyDelete