Thursday, 20 April 2017

Hanugeracemer

Assalamualaikum,
Tajuk entri ni kalau boleh nak buat semua yang baca taknak baca plus nak meleleh hingus sebab pabendala yang diz gurl cakap?

HARI ANUGERAH CEMERLANGGG!(beserta gimik pompom disini).It was a good day,a good moment to share and of course,a good memory to be remember sebab aku suka baca blog sendiri.Bagi aku blog sendiri adalah blog yang paling menarik sebab cerita takboleh dijual beli(apa aku cakap zzz)

Peringatan:ini entri bergambar yang tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati tapi wajib ada kena mengena dengan hidup aku,keluarga,rakan taulan,dan juga guru guru.

Sumber gambar:DSLR,fon kawan,fon mak guwe.

Aku yang depan lelaki tu.Ni mak aku punya gambaq guna fon ni.Tau tak mak aku beleter masani suruh perbetul tudung sebab that topi ruin my anak skarf.Habis jendol+keluaq rambut.Huwaaaa.

 Gimik hari anugerah tahunni style ah.Robot bergerak.Nak satu!Nak suruh kemas rumah.Dah malaz ni.

Pastu dah naik atas pentas pon,parents aku memang tak ambik gambaq aku masa atas pentas T^T?Takdak gambaqqqq.Nak kena tunggu posmen mai hantar gambar yang kami bayar 20 hengget tu.

With my 100% supporters or backbone!❤️❤️❤️(Stressnya tengok tudung tu)

you can't buy successful without your effort.effort may take you to the hard situation,but yaa,it will be paid soon.xoxo syadiya


Outdoor with classmate.Classmate aku 5 orang ja yang dapat pergi hari anugerah.Yang lelaki tu jiran kelas.Kanakesh namanya.Entah ah dia ada ship ship kot dengan kawan aku belakang tu.Tertawa mesra nampak.

Topi aku dah terbabas ke Kanakesh.Kahkah

 Amboi Kanakeshhhh,dahla kami yang ajak hang masuk gambaq sekali,pastu kemain lompat melebih orang yang ajak (busuk hati)

With my classmate dan sorang lagi tak cukup iaitu Iliya.Suka buat hal sendiri.Tampa kang iliya ni.(from left:Me,Dayah,Una,Aten)

Semoga Syadiya Nur(saja tambah Nur padahal nama takdak Nur hahaks) berjaya mendapat ACCA besaq nanti.

Semoga Syadiya Nur akan sentiasa meneliti resit selepas membeli barang seperti selalu.

My supporter.Always.Kak Meni❤️Akak dorm aku.Memang selalu teman aku study sampai lewat malam tapi tak sampai 'lewat' malam,dia dah tidoq.

Semoga kamu yang membaca entri ini tak berangan bahawa kejayaan datang bergolek.Ayuhlah usaha.

Semoga kamu mengetahui yang saya pakai tudung mak saya.baju from online shop;GreenScha(kalau berkenan),beg entah tak ingat dah lama,dan skirt of course pasaq kemboja.

My adik bongsu is the best photorapher.Nasib hang ada,kalau dak aku nak suruh sapa tangkap gambar aku.

With Manis.Tabiat baik:suka panggil nama orang 'Anis'dengan panggilan Manis.

Jenuh dah tarik tudung tapi topi takmau bawak bincang dengan aku.

Last.Terimakasih yang banyak tolong saya.Saya hargai jasa anda semua.Saya dapat lapaneyduabi sebab ramai tolong,ramai nasihat,ramai bagi tips.Saya dah share tips dekat blog,so pandai pandai lah geledah blog saya dengan cara yang sopan tau!

Boleh jadi kita benci sesuatu,padahal baik bagi kita.Contohnya,masa saya PT3,i got E in sains.Pastu masa SPM,saya dapat A+ siap dapat paling terbaik matapelajaran sains padahal MASA BILA AKU MINAT ENTAH MASA BILA?! Nak tau masa bila?Baca la entri cara best nak bagi result spm cemerlang ni.Semoga bermanfaat!

Salam sayang,syadiya xx

2 comments:

  1. Tahniah girl. mesti seronokkan bila da habis convo. Tapi salute girl, sains awk A+.. satu pencapaian yg luar biasa. padahal awk tak minat sains blh jadi dapat A+

    ReplyDelete
  2. Congrats syadiya! Bestnya dah convo hehehehe. Seronok rasa bila tengok anak muda yang berjaya ni hah. Semoga terus berjaya di masa akan datang ya. Keep inspire others.

    ReplyDelete