Wednesday, 3 July 2019

Kenapa final exam terasa lama

Assalamualaikum, 
Im update this blog using my phone. Gigih bukann?! Okay esok aku ada paper akaun sebenarnya. My  3rd paper dah ni. So ada lagi 3 lagi lepas ni. Sem 4 ni total paper aku 6 lah maksudnya. First time ambil paper 6 sebab selamani ambik 4 😭 
Ok tu ja nak update.
Salam sayang, syadiya xoxo.

9 comments:

  1. Yeaps! Gigih update thru phone. Tabik springgg. All the best dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih alhamdullilah dah habis exam dah sekarang :D hehe

      Delete
  2. good luck..moga dapat keputusan cemerlang.

    ReplyDelete
  3. All the best untuk 3 lagi paper. kami habis dahhhhh hehehe tengah cuti sem ni hahaha

    ReplyDelete
  4. all the best . semoge dekan sem nie . Mujur dah lepas azab jawab semua paper atas tu 2 tahun lepas

    ReplyDelete
  5. all the best..moga dpt result yg gempaq...

    ReplyDelete
  6. Semoga diberikan result yang ohsem dan gempak.. Aamiin..

    ReplyDelete