Friday, 12 November 2021

Cara unlock course hero (bayar below RM1)

 Assalamualaikum, 

lama dah aku tak update blog story story sikit sebab aku lazy =')

Disebabkan sekarang dah masuk new semester, jadinya mestilah ada berlungguk assignments and tercari cari dekat mana nak rujuk certain questions. Aku very tak reti ya nak unlock course hero, so caranya adalah:


"Unlock it thru shopee"

Btw ni bukan entri berbayar tau weh. Yang senangkan diri aku, memang aku share. Hahaha

So caranya, unlock jee thru shopee. Maksudnya, you guys boleh beli pakai shopee. Aku selalu beli dekat shopee @popcatstudy for only 86 sen untuk satu pdf.

Caranya:

1. Klik beli
2. Contact seller
3. Kasi email and link course hero yang kita nak unlock.
4. Tak lama lepastu, diorang akan emel kita the pdf  =)


Easy as satu dua tiga weh.




Ni contoh aku chat seller berkenaan. 


Semoga membantu =) <3

2 comments:

  1. Nice info.. betullah lah kan, shopee - macam² ada hehe

    ReplyDelete
  2. serious nice info! before ni fikir jugak jenuh nak unlock all those needed pdf

    ReplyDelete

DO LIKE