Thursday, 24 September 2020

FeelinGirldress serve the best outfit

Hi guys! Kalau sejenis perempuan, memang nak banyak set pakaian. I know I am not the only one yang kehendak tak terhad begini. Hahaha. Kalau boleh perempuan punya perangai, we want more than 10 sets of outfit because we want to look good and pretty almost everyday plus the fact that we always want a new cloth is because we hate wearing the same outfit again and again. But no worries girls, today I want to share with you guys on what things you can buy at FeelinGirldress . For those who does not know what is FeelinGirldress is, it is actually an online shop which sell variety of clothes for women. Almost everything at FeelinGirldress boleh memenuhi citarasa kita sebagai perempuan.

By the way, FeelinGirldress ni memang the best online shop for girls to shop because they not only sell dress, but also bodyshapper, sweatshirt, waist trimmer dan macam macam lagi. Ofcourse it’s in high quality and best to be wear. For girls yang memang tengah searching for best and pretty outfit lets take a look on some type of clothes that FeelinGirldress have.

First: Body Shapers

FeelinGirldress sells wholesale body shapers which is really comfortable to wear as they used breathable fabric yang tak akan gatalkan kulit kita bila memakainya. Tambahan, body shapers sekarang boleh dikatakan famous and convenient to wear because as a woman, we really want to be in a good shape and the best way is to wear a body shaper. Semua body shapers from FeelinGirl sangatlah elegant and sophisticated as it comes out with a lace on the thigh and the best part is that the size is up to 6XL!

Second: Jumpsuits

I love the idea of wearing jumpsuit because it’s really shows that you are tall which in reality your legs are not that long. Jumpsuit is best match with cardigan. FeelinGirldress sells variety of wholesale jumpsuit like stripes, polka dot, and also tie-dye.

Third: Sweatshirt

Untuk more simple looks and easy-to-go outfit, sweatshirt adalah pilihan terbaik that you can buy from FeelinGirldress . The design of the sweatshirt is really cool and adorable dan tak lupa juga material yang digunakan tak panas which will always keep you warm. Oh ya, jangan lupa the day that FeelinGirldress black Friday on sale okay!

  By telling you guys, I think it is enough reason why you girls need to shop on FeelinGirldress now. Trust me , you will not regret shopping there!

 

Thanks for reading, salam sayang, syadiya xoxo.

16 comments:

  1. Assalammualaikum Sya.
    Ni mcm US website je, dorg post to Malaysia jgk eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam sis akmar, ye us website tapi diorang shipping worldwide :D

      Delete
  2. nowadays.. sweatshirt paling comfy :)

    ReplyDelete
  3. baju dah penuh 3 almari pun akak rasa masih takde baju nak pakai tiap kali pergi kerja... bahaya betul

    ReplyDelete
  4. yelah..baju banyak..tapi nak beli lagi dan lagi..problemo..hahah

    ReplyDelete
  5. Semua org nak pakai baju yg lawa kan. Bestnya kalau kurus & fit. Pakai baju apa pun nmpk cantik. Hehe

    ReplyDelete
  6. sib baik akk pakai uniform masa keje. kalu tak, mahu banyak jugak simpanan baju hehehe

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Sama-sama. Pi dekat home page dekat sebelah kanan. Kalau view guna phone di bawah sekali (homepage).. :)

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/09/amalan-mengubah-takdir-ustaz-jafri-abu.html?

    ReplyDelete
  9. saya baru tahu ttg site ni. jeng jejeng 😍😎

    ReplyDelete
  10. Muda muda dulu selalu cakap baju takda. Dah tua ni boleh pulak pakai je apa yg ada.. Hehe

    #sayaperempuanyangdahinsaf

    ReplyDelete
  11. hehe bw heree salam perkenalan.
    saya pakai je bju apa ape,cume bila nak possing tak reti..😜🤣

    ReplyDelete
  12. Perempuan sangatkan... baju harus matchi-matchi dengan tudung jugak

    ReplyDelete
  13. jumpsuits dengan sweat shirt selalu sangat pakai..sebab selesa kan..
    heyy follow you back

    ReplyDelete
  14. I always into exercise outfit since its comfy

    ReplyDelete
  15. masih tak dapat move on dari jeans walaupun diri ini semakin tua..huhu

    ReplyDelete

DO LIKE