Friday, 6 September 2019

sem last diploma

Assalamualaikum,
Aku dah cakap dahhhh, bila aku masuk u balik mesti blog aku ni jadi stranger. Tapi serius aku tak pernah lupa nak jenguk blog aku ni (tapi dekat fon jela aku duk rajin menjenguk)

So masuk last semester ni, aku dah jadi budak diploma semester akhir yay!๐Ÿ˜™Dan semester last ni jugak aku kena duduk rumah sewa sebab of course lah kena tendang.Also, aku jugak takkan  dapat dah ler wifi free uitm tapah dah :') Hahaha ni pun gigih pakai hotspot fon dahla aku sejenis kedekut nak melabur duit beli data ๐Ÿ™„
Terimalah sekeping gambar aku dan kengkawan seperjuangan uitm diploma akaun
From left: Pijah, Teah, & Me!

Tak lupa juga, salam awal muharram walaupun harini dah 7 muharram! Hahaha. May we be a better muslim and may more blessing to come❤️

Belanja gambar sendirilah!๐Ÿ˜œ


Salam sayang , syadiya xoxo

12 comments:

  1. Goodluck in study for last semester!!

    ReplyDelete
  2. Wish you all the best!! And cantik awak pakai shawl style loose tu hehe :3

    ReplyDelete
  3. Goodluck for your last semester ๐Ÿ˜Š๐ŸŽ‰

    ReplyDelete
  4. jemput join segmen...
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  5. Gud luck last sem di uitm di hatiku. Klu nk join grup blogger, meh la roger2. Kita buat side income dari blog. Apply AdSense.

    ReplyDelete
  6. Gud luck..tuk last sem..akak senior ni ctkla hihi..

    ReplyDelete

DO LIKE