FOLLOWERS

Thursday, 29 November 2018

Daripada tak layan youtube terus terlayan youtube

Assalamualaikum,
Aku memang bukan kaki youtube,layan vlog bagai oh whatever youtube things sebab benda tu renyah&makan bateri banyak &makan gb pun banyak teroks! Nampak tak aku menganggap youtube adalah NEGATIF.Tapi pada itu hari aku balik rumah,kakak aku suggest aku tengok and layan youtube which is ACE Family. Btw, kakak aku memang kaki youtube. Aku macam..

"not my thing duh youtube ni"

Tapi kakak aku paksa aku search nama ACE Family dekat youtube and disuruhnya aku subscribe.Aku buat jelah padahal dalam hati 

"memang takla aku nak beryoutube"

Tapi, pada suatu hari yang sungguh bosan, aku telah memaksakan diri aku layan youtube dan video yang aku tengok adalah video from ACE Family. I forgot video mana satu aku tengok but it was so funny& sangat menarik!!

ACE stand for Austin,Catherine and Elle!Depa ni satu family di mana video video depa semua hit like hell weh.Viewers 10 million+- and subscribers 13million if im not mistaken.

The most  perfect family that i have ever see.Sebab si Austin tu gila gila while dia punya wife,Catherine serius and matang and their baby which is Elle super cute. And amazingly depa baru dapat baby baru,Alaiia =)

Austin ni sayang gila wife dengan anak anak dia.Dia nampak gila gila but he really has a good heart :')))

SEE?Daripada aku tak layan youtube terus terlayan T^T


Salam sayang,syadiya xoxo

4 comments:

  1. perfect family.. bapak dia hensom, mak dia cantik anak dia mmg cute sgt..

    ReplyDelete
  2. Ada tengok juga chanel youtube ACE family ni..tengok anak dia..cute.

    ReplyDelete
  3. Nnt nak layan juga, mcm best..

    ReplyDelete
  4. nak layan juga la nanti

    salam dari umifuzy.com

    ReplyDelete