Wednesday, 10 May 2017

Do you feel me?

Assalamualaikum,
The most laziest part is to open this gadget.Entah kenapa selalu cakap "nanti lah aku bukak lappy apdet belog" padahal still tak bukak pun sebab ada penyakit badan lemah gemalai atau orang panggil malas.Bahahahaha.

Selalunya aku rajin gila update blog sebab nak memenuhi waktu lapang aku yang memang lapang sesangat sementara nak tunggu result upu 4 hari lagi dan sebenarnya aku tak buat apapun sekarang.Tak kerja pun.Still ugly potato yang mereput kat rumah.

Tapi bila aku start drive,walaupun sekejap ke mana mana sekalipun,badan aku jadi penat.Pastu dah sampai rumah,terus rebah,dan terlelap-laloq-lena tanpa mahu buat apa apa.Ye taknak buat apa apa.Sebab penat.

do 
you
feel me?


 atau aku ja yang rasa benda ni?Penat la drive.Pasni nak tempah driver.Syarat syarat haruslah hensem dan tawaduq.Kahkah.
Baik takyah ambik lesen dan sebenarnya saya takdak duit pun nak menggajikan driver.

Salam sayang,syadiya xx

4 comments:

  1. Haha, been there, done that. But seriously, waktu menunggu keputusan (any results) were the best time for me to update everything. Bila dah masuk kerja ni, ya Allah... time for myself pon tiada. Lebih-lebih lagi bila dah ada anak seorang.

    Take a chance whenever you find one.

    ReplyDelete
  2. Aigoo, take care sis! T3T

    ReplyDelete
  3. Sy update blog guna fon ja. Guna laptop, line pula masalah 😂

    ReplyDelete