Thursday, 2 February 2017

They Keep Asking: Kenapa budak 16 Tahun Lain dengan Budak 16 Tahun 90-an?Here's The Answer

Assalamualaikum,
Aku salah satu pengguna twitter,and of course i read of all the tweets yang berjalan dekat TL. So ya,im not going to defend one of them,tapi aku rasa budak 16 tahun sekarang deserve all the branded lipstick,ootd,makeup because of technology!

Zaman 90-an: Telefon apa yang digunakan?
Merah makngah aku bagi.Hahahaha.Cuba bayangkan if girls 90-an dah guna smart phone,aku yakin 100% macam Fazura yang they gonna be beauty like budak zaman sekarang.

THE TECHNOLOGIES.

Dari zaman komputer sebesar bilik,sampailah sekarang komputer boleh usung kemana mana.Macamtu jugak dengan telefon.Dari zaman corby entah menda sampailah zaman iphone 7.Dari zaman mesej pakai button,sampai mesej calit calit ja(touch i mean) .Siap pakai suara pun boleh.

(sumber:google)

Jadi,nak salahkan siapa?

BLAME.
THE.
TECHNOLOGIES.
WHO.
TEACH.
US.
TO.
BE.
LAZY .


Salam sayang,syadiya xx

1 comment:

  1. indeed! regarding to tweet yang cakap suh budak 90 mereput tu hello, pdahal ramai je budak 90 yang lelawo from depa cuma diorang tak upload sebab socmed dulu ngan sekarang ni memang totally different + zaman sekarang effect camera lagi canggih tak payah cakap lah

    New Update: Random ft SPM result countdown

    ReplyDelete